Advertentie laten maken in Gelderland

U bevindt zich hier: Home / Advertentie laten maken in Gelderland

Advertentie laten maken in Gelderland

Wil je gaan adverteren of een advertentie laten maken? In dit blog leggen we de verschillende vormen van adverteren aan je uit. Je kan kiezen uit grofweg drie verschillende soorten advertenties.

Digitaal

De meningen over digitaal adverteren lopen sterk uiteen. Steeds meer bedrijven adverteren online, maar vaak wel in combinatie met gedrukte advertenties. Bekende vormen van digitale advertenties zijn:

 • Online advertenties zoals:
  • Banners
  • Skyscrapers
  • Leaderboard
  • Fullbanner
 • Advertorials
 • Nieuwsbrief banners
 • Social Media

De mogelijkheden van digitaal adverteren veranderen snel. Wij zorgen ervoor dat we kennis hebben van de laatste ontwikkelingen. Zo kunnen we je een passend voorstel doen om binnen je budget het beste resultaat te behalen. Daarnaast werken we samen met mediabureaus om tegen scherpe tarieven ruimte in te kunnen kopen.

Drukwerk

In nagenoeg alle gedrukte media zijn wel advertenties te vinden. Denk hierbij aan: kranten, tijdschriften en magazines. Binnen deze vorm van adverteren, ook wel printadvertenties genoemd, zijn er verschillende mogelijkheden.

GA (gewone advertentie)

De goedkoopste manier van adverteren is het plaatsen van een advertentie op een advertentiepagina. Dit heet een GA (gewone advertentie). De plaatsingskosten hiervoor zijn het laagst, maar de zichtbaarheid is op deze pagina’s ook het minst. Dat komt doordat dat je advertentie op een pagina met alleen maar advertenties staat.

IM (ingezonden mededeling)

Een andere optie is het adverteren op een redactionele pagina. De plaatsingskosten hiervoor zijn vaak hoger, maar doordat je advertentie tussen redactionele artikelen staat, valt je advertentie veel meer op. Deze vorm van adverteren noemen we IM (ingezonden mededeling).

Redactioneel artikel

Ook kan je ervoor kiezen om een redactioneel artikel te plaatsen. Dit is betaalde ruimte om iets te vertellen over je bedrijf. Meestal kan je een redactioneel artikel zelf aanleveren. Je krijgt door hoe veel woorden je mag gebruiken en wat voor soort foto je erbij kunt aanleveren.

Advertorial

Een advertorial is geschreven met als doel reclame te maken voor de adverteerder. Het is eigenlijk een combinatie van een advertentie en een editorial (redactioneel stuk). Vaak in combinatie met een afbeelding. Wil je een advertorial plaatsen, dan raden wij altijd om een complete advertorial aan te leveren. Zo weet je zeker dat de juiste informatie erin staat.

Radio & tv

Wil je landelijk dekken te zien of te horen zijn kun je kiezen voor radio- of tv-advertenties. Afhankelijk van je doelgroep kan dit een perfect medium zijn. De kosten zijn vaak wel hoger dan bij online adverteren of print advertenties. Afhankelijk van je budget kijken we samen met onze preffered suppliers welke zender en tijdstippen het best passen bij de boodschap.

We helpen je graag

Wil je adverteren maar weet je niet precies hoe? PCC helpt je graag. We maken een op maat gemaakt voorstel op basis van je wensen, budget en doelstelling.

Over PCC

PCC bestaat ruim 15 jaar en is gevestigd in Meteren. In het midden van Nederland. Direct bij knooppunt Deil aan de A2 en A15. Op nog geen 30 minuten rijden tussen Utrecht en Den Bosch in. Meteren maakt deel uit van de Gemeente West Betuwe in de provincie Gelderland. Zoals de naam van de gemeente al doet vermoeden ligt Meteren in de Betuwe. Bekend van de grootschalige fruitteelt.

Bijna alle omliggende dorpen grenzen, net als Meteren aan de Linge. Omliggende dorpen zijn Geldermalsen, Est, Buurmalsen, Tricht en Deil. Andere grote plaatsen in de buurt zijn Culemborg, Tiel, Buren, Zaltbommel, Waardenburg en Leerdam. Ben je een keer in de buurt? Er staat altijd een goede kop koffie voor je klaar!

Wil je nu al meer weten over adverteren, of welke vorm van media het best bij jouw boodschap of bedrijf past? Neem vrijblijvend contact met ons op.

 

Deel dit stuk