Evenement laten organiseren in Geldermalsen

U bevindt zich hier: Home / Evenement laten organiseren in Geldermalsen

Evenement laten organiseren in Geldermalsen

Heb je als bedrijf iets te vieren? Is er een jubileum, ben je bezig met een personeelsfeest? Of wil je een nieuw product introduceren? Het organiseren van een evenement kost veel tijd en vraag de nodige kennis. Laat daarom je evenement organiseren. Wij kunnen voor elk budget een passend evenement organiseren.

Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken. Wij kunnen je de volledige organisatie uit handen nemen en alles van begin tot eind organiseren. Uiteraard is het ook mogelijk een gedeelte van de organisatie bij ons neer te leggen of alleen de punten waar je zelf niet uitkomt.

Type evenementen

Er zijn veel verschillende redenen om een evenement te organiseren. Om je een indicatie te geven waarvoor een evenement een geschikte inzet is, geven we hieronder een aantal voorbeelden.

Bedrijfs- of personeelsfeest

Heb je iets te vieren met je bedrijf of personeel? Denk dan eens aan een evenement als bedrijfs- of personeelsfeest. Geen wens of idee is ons te gek. We kunnen jullie bedrijf of terrein omtoveren tot evenement locatie. Of kies je liever voor een exclusieve andere locatie? Een eenvoudige maar kwalitatief goede barbecue of een 6-gangen diner? Een feestavond met DJ, live muziek of een combinatie van beide? We maken je bedrijfs- of personeelsfeest tot een onvergetelijke avond.

Themafeest

Heb je een specifiek thema in gedachten, of iets wat goed past bij je bedrijf? Teruggaan naar het jaar van oprichting van het bedrijf, of een bepaalde kleur? PCC kan dit thema zover doorvoeren als je wilt. Lijkt het je leuk om een themafeest te organiseren, maar heb je geen idee wat, wij adviseren je graag.

Relatie evenement

Wil je je relaties eens op een andere manier ontmoeten? In een zelf gekozen setting en sfeer, waar je zelf de regie in handen hebt? Dan is een relatie evenement dé uitkomst. Hierbij verrassen en inspireren we je relaties. Een relatie evenement is ook nog eens een perfect marketingmiddel om een langdurige klant relatie op te bouwen of de band te versterken. Het veroorzaakt een extra bindende factor tussen je bedrijf en je relatie. Als je een geslaagd relatie evenement hebt georganiseerd, profiteer je daar nog lange tijd van na. Een goede investering dus.

Product presentatie of -introductie

Wil je een (nieuw) product presenteren of introduceren? Dat kan heel goed met een evenement; een productpresentatie/-introductie. Denk dan ook eens aan het kiezen van een bijzondere locatie, waarbij bezoekers geprikkeld worden en we inspelen op emoties. We vertellen niet alleen over het product, we creëren een beleving zodat bezoekers het onthouden en er aan terug denken.

Event marketing

Event marketing richt zicht op het ontwikkelen, verbreden of uitbreiden van de relatie met je doelgroep. Het evenement, of meerdere evenementen, wordt ingezet als marketing- en communicatie instrument, gericht op één of meerdere vooraf bepaalde (uitgenodigde) doelgroepen. Vooraf zijn enkele zaken duidelijke beschreven en bepaald, namelijk:

  • Doelstelling
  • Boodschap
  • Doelgroep
  • Potentiële klant

Zoals je kan lezen, is event marketing een breed begrip. We vinden het echter een harde eis, dat bij het inzetten van event marketing de doelstelling, boodschap, doelgroep en potentiële klant duidelijk gedefinieerd zijn. Alleen dan kan je als bedrijf of organisatie event marketing als middel inzetten om je doelen te bereiken.

Incentives

Incentives worden in het bedrijfsleven gebruikt om werknemers of relaties te belonen voor geleverde presentaties en/of inzet. Incentives worden ingezet om mensen te motiveren zich extra in te spannen. Behalen ze bepaalde doelen of doelstellingen, dan ontvangen ze een beloning (incentive). Belangrijk is om te zorgen dat een incentive programma aansluit bij de strategie en doelstellingen van je bedrijf.

Hoe organiseer je een goede incentive?

Daar kunnen we heel kort over zijn, dat doet PCC voor je! Wij kunnen verassende incentives voor je bedrijf organiseren. Of het nu gaat om een evenement, een spaarprogramma of om een incentive reis, wij zijn bekend met de mogelijkheden en gaan geen uitdaging uit de weg.

Contact opnemen over een evenement?

Wil je een evenement laten organiseren, een deel ervan en wil je meer informatie of vrijblijvend kennismaken, neem dan contact met ons op.

Over PCC

Playing Captains Company bestaat al sinds 2005. Al die tijd zijn we actief in het organiseren van evenementen. Van groot tot klein evenement. Naast het organiseren van evenementen hebben we een reclame afdeling die zich richt op grafisch vormgever van online en offline uitingen en het maken van websites. Zo kunnen we ook alle grafische zaken van je evenement in huis ontwikkelen en produceren.

We zijn gevestigd in Geldermalsen. Centraal in Nederland bij knooppunt deil, tussen de A2 en A15 in. Grote plaatsen in de buurt van Geldermalsen zijn Culemborg, Tiel, Buren, Zaltbommel, Waardenburg en Leerdam.

Deel dit stuk