Evenementen

Wij vertalen jouw wensen naar een geslaagd evenement

Evenement organiseren?

PCC staat als full-service evenementenbureau graag voor je klaar. We hebben jarenlange ervaring in het vak en weten de wensen van onze klanten vaak op verrassende wijze te vertalen naar een geslaagd evenement. Daarbij doen wij dit met groot enthousiasme en een persoonlijke touch.

Ontzorgen van A tot Z

We nemen je graag alle zorg uit handen, van concept tot uitvoering, van klein tot groot evenement. Mits je dat wilt, want we werken net zo graag met je samen en nemen dan in overleg met jou een deel van de organisatie op ons. Wij zien onszelf in dat geval als een verlengstuk van jouw organisatie. We doen alles in nauw overleg en in samenspraak.

Evenement laten organiseren

Uitnodigingstraject

Omdat we een grafische vormgeving en design afdeling zelf in huis hebben, kunnen we ook het uitnodigingstraject voor je verzorgen, of eventuele andere vormgeving zoals een bedankkaart achteraf. We hebben alle expertise op dit vlak in huis, handig, zo wordt er nooit iets vergeten.

Samenwerking

We werken al jaren samen met preferred suppliers. Vakspecialisten die 100% kwaliteit leveren. Partners waarmee we graag iedere uitdaging aan gaan en ook jouw evenement op maat kunnen ontwikkelen én uitvoeren

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen?

Bel 0345 58 00 64 of mail ons en bespreek je wensen.

Product lancering

Denk bij een evenement aan een:

Bedrijfs- of personeelsfeest

Een feest binnen in een zaal of buiten in een tent, met of zonder eten, met een DJ of live muziek, met thema (themafeest) of zonder.

Relatie evenement

We nodigen al je relaties uit om hen te bedanken voor de samenwerking.

Event Marketing

Productpresentatie of –introductie; breng je (nieuwe) product onder de aandacht middels een event.

Incentives

Bijvoorbeeld het organiseren van een reis.

Voor ieder budget

Bij het vormgeven van jouw evenement is je budget natuurlijk van belang, deze houden wij dan ook scherp in de gaten. En, voor ieder budget is een evenement te verzinnen, ook goed om te weten. Dus laat dat geen spelbreker zijn en leg je wensen bij ons op tafel.

Inspiratie nodig? Kijk eens naar de evenementen die we al georganiseerd hebben.

Feest laten organiseren

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Stel je vraag hieronder en we nemen vrijblijvend binnen één werkdag contact met je op.

Mail ons

    Wil je een evenement laten organiseren?

    Maak een vrijblijvende afspraak, en vertel ons precies wat voor evenement je voor ogen hebt en wat je van ons verwacht, dan vertellen wij hoe we je kunnen helpen. Zo maken we er samen precies dát evenement van dat jij voor ogen hebt.

    Spoedklus?

    Moet je evenement snel plaatsvinden en wil je ons dan ook direct aan het werk zetten? Wij snappen als geen ander dat dat kan. Geef je opdracht door. Wij laten je weten of alles duidelijk is en sturen je een begroting. Na je akkoord hierop, gaan we direct aan de slag.