Evenementenbureau gemeente West Betuwe

U bevindt zich hier: Home / Evenementenbureau gemeente West Betuwe

Evenementenbureau gemeente West Betuwe

PCC (Playing Captains Company) bestaat al sinds 2005. Sinds het begin houden we ons bezig met het maken van reclame uitingen en het organiseren van evenementen. In de loop der jaren hebben we al heel wat mooie evenementen mogen organiseren. Van grote meerdaagse evenementen met duizenden mensen, tot kleine en intieme evenementen. Wil je ook een evenement organiseren? We helpen je graag.

Volledige organisatie

Wil je wel een evenement organiseren, maar er zelf geen omkijken naar hebben? Als full-service evenementenbureau nemen we je met plezier alle werk uit handen. Met slechts een paar contactmomenten organiseren we alles voor je, van idee tot uitvoering.

Deel organisatie

Ben je bezig met het organiseren van een evenement en heb je hulp nodig of wil je een deel van de organisatie uitbesteden? Ook dan helpen we je graag. We kunnen je ondersteunen of adviseren bij de organisatie van je evenement. Als evenementenbureau zien we onszelf graag als verlengstuk van je organisatie.

Evenement medewerkers

Als je een evenement organiseert zijn er voor de uitvoering medewerkers nodig. Wil je je eigen medewerkers niet inzetten of kom je medewerkers te kort? Ook dan kunnen we je helpen. In samenwerking met onze preffered suppliers kunnen we in verschillende disciplines medewerkers regelen. Denk aan hosts/hostessen of horeca medewerkers.

Soorten evenementen

Ga je een evenement organiseren, dan begint het bij de vraag wat voor evenement je wilt organiseren. Er zijn verschillende soorten evenementen. Als evenementenbureau adviseren we graag welk evenement het best pas bij je organisatie. Denk hierbij aan:

  • Bedrijfsfeest
  • Personeelsfeest
  • Relatie evenement
  • Productpresentatie
  • Productintroductie
  • Incentive
  • Event marketing

Onze werkwijze

Als we een evenement voor je mogen organiseren gaan we altijd eerst met je in gesprek. We willen je wensen zo goed mogelijk in kaart brengen. Heb je al ideeën of wensen dan nemen we die graag mee in ons concept. Ook kijken we goed naar je bedrijf of organisatie, zodat het evenement aansluit bij de uitstraling of visie van je bedrijf. En niet onbelangrijk, bespreken we graag wat het budget is.

Hebben we je wensen in kaart gebracht, gaan we aan de slag met een concept voorstel. We zetten onze voorstellen altijd modulair op. Dit geeft je de vrijheid elementen uit het concept voorstel toe te voegen, weg te laten of te wisselen. We zorgen er daarnaast altijd voor dat het voorstel binnen je budget past.

Ben je tevreden met het concept, dan gaan we verder met de uitwerking. We werken het evenement tot in detail uit, waarbij we alle mogelijke posten opnemen. Zo komen we achteraf niet voor verrassingen te staan en blijven we binnen budget. Is de uitwerking akkoord, dan leggen we alles vast en bevestigen we alles.

Is alle voorbereiding klaar, dan werken we de draaiboeken tot op de minuut uit. Elke preffered suppliers ontvangt ruim op tijd een draaiboek. We zorgen dat alles op elkaar aansluit en iedereen weet wanneer er iets verwacht wordt. Dit neemt in de voorbereiding iets meer tijd in beslag, maar betaalt zich altijd uit in een vlekkeloos verlopend evenement.

Na alle voorbereiding is het tijd voor het evenement. We zorgen er voor dat er altijd iemand aanwezig is van ons evenementenbureau, om alles vlekkeloos te laten verlopen. Zo heb je als opdrachtgever maar één aanspreekpunt voor alle vragen.

Ook een evenement laten organiseren?

Denk je er over na om een evenement te laten organiseren? Of een deel uit te besteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons.

Evenementenbureau PCC in West Betuwe

PCC is gevestigd in Geldermalsen. Sinds 1 januari 2019 onderdeel van de fusiegemeente West Betuwe. Door onze centrale liggen in Gelderland hebben we een perfecte uitvalsbasis om een groot deel van Nederland te kunnen bedienen. Grote steden zoals Utrecht, Den Bosch, Gorinchem en Arnhem zijn allemaal binnen 40 autominuten van ons kantoor.

Op slechts 5 minuten van de A15 en de A2 ben je natuurlijk altijd welkom om een keer bij ons binnen te stappen. De koffie staat altijd klaar.

Deel dit stuk