Grafische vormgeving (DTP) in Geldermalsen

U bevindt zich hier: Home / Grafische vormgeving (DTP) in Geldermalsen

Grafische vormgeving (DTP) in Geldermalsen

Heb je grafische vormgeving (DTP) nodig in de buurt van Geldermalsen? Zoek dan niet verder. Bij PCC | Playing Captains Company werken we dagelijks aan het ontwerpen en vormgeven van verschillende uitingen voor zowel online als offline gebruik. Denk hierbij aan de grafische vormgeving (DTP) voor een logo, de opmaak van een flyer, folder of brochure, maar ook de vormgeving van (online) advertenties, magazines, tijdschriften, DM (Direct Mail) en websites.

We hebben voor elk specialisme een echte vakman of -vrouw klaar zitten om alle benodigde uitingen te bedenken, opmaken en indien gewenst gedrukt te leveren. Met ruim 15 jaar ervaring een vertrouwd adres in de Betuwe voor al jouw (reclame) uitingen.

Onze werkwijze

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen. Bij PCC zijn we soms een beetje eigenwijs. We luisteren altijd goed naar onze opdrachtgevers maar proberen ze ook altijd te verrassen. Daarbij verliezen we jouw wensen niet uit het oog. We verzorgen grafische vormgeving die past bij jouw wensen. Het gebeurt wel vaak dat we een extra voorstel vormgeven om jou als klant te verrassen. Een vergelijk te geven hoe het ook kan. Als we op eigen initiatief een extra voorstel maken rekenen we daar uiteraard geen extra kosten voor.

Waarom grafische vormgeving (DTP) uitbesteden

Er zijn veel (kleine) bedrijven die de grafische vormgeving zelf verzorgen. Daar is uiteraard niets mis mee! Let er daarbij wel op dat grafische vormgeving (DTP) een vak apart is. Wij beschikkingen over de meest recente software pakketten én kennis en ervaring, om snel en vakkundig een kloppende uiting te maken. Wil je het daarna ook laten drukken, dan gebeurt het nogal eens dat het bij doe-het-zelf uitingen niet alles klopt zoals je had verwacht. Laat je de vormgeving en het drukwerk via ons verlopen, dan geven wij zelfs tevredenheidsgarantie op het drukwerk. Kortom, kies je voor kwaliteit dan kies je voor PCC.

Over PCC | Playing Captains Company

PCC is opgericht in 2005. Al sinds de start zijn we gevestigd in de gemeente West Betuwe (voorheen gemeente Geldermalsen). De afgelopen jaren hebben we al veel kleine- en grote bedrijven mogen helpen met grafische vormgeving (DTP) en het verzorgen van evenementen. We zijn er trots op dat een aantal van onze klanten al sinds de start met ons samenwerken. Wat uniek is in onze sector is dat wij werken volgens het principe offerte = factuur. Geen verborgen kosten achteraf, maar vooraf exact weten waar je aan toe bent, ongeacht het aantal correctierondes.

Meer weten?

We ontmoeten je graag! Dankzij onze centrale liggen in Nederland zijn we bijna altijd dichtbij. Meteren ligt namelijk naast knooppunt Deil (A2/A15), tussen Utrecht, Den Bosch, Nijmegen/Arnhem en Gorinchem in. Wil jij meer weten of ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op.

Deel dit stuk