Logo laten maken in de regio Rivierenland

U bevindt zich hier: Home / Logo laten maken in de regio Rivierenland

Logo laten maken in de regio Rivierenland

Je bedrijf in de markt zetten begint met het ontwikkelen van een sterk en herkenbaar logo, doorgevoerd tot een herkenbare huisstijl. Playing Captains Company (PCC) kan dit voor je realiseren. Wij zijn een full-service reclamebureau gevestigd in Meteren en hebben alle expertise op het gebied van grafische vormgeving in huis.

We leggen graag uit wat er bij komt kijken om jouw logo te ontwikkelen. Om te beginnen gaan we met je in gesprek. Wat wil je als bedrijf of persoon uitstralen met je logo? Heb je specifieke kleuren die je graag terug wilt zien? Deze en andere vragen nemen we allemaal met je door. Want of je nu zzp’er, MKB-er of groot bedrijf bent, je wilt als bedrijf in één oogopslag herkend worden.

Je logo bepaalt mede de identiteit van je bedrijf. We kijken dan ook goed naar wat past bij je bedrijf en de branche waarin je actief bent. Met je logo zorgen we dat je herkenbaar bent, en net zo belangrijk, dat je logo toepasbaar is in verschillende situaties.

Een logo kost tijd

Het ontwikkelen van een logo is een proces. Nadat we jouw wensen goed in kaart hebben gebracht gaan wij aan de slag met de grafische vormgeving. En dit kost tijd. Want wij vinden dat je jaren tevreden moet zijn met jouw logo. Daarom maken we ook altijd meerdere conceptvoorstellen, waaruit jij kan kiezen.

De ontwikkelde conceptvoorstellen presenteren we aan je en hierbij bespreken we de verschillende voorstellen en keuzes die we daarin gemaakt hebben. Natuurlijk kunnen er in deze fase nog één of meerdere aanpassingen worden gedaan. Ook komt het voor dat we elementen uit de verschillende concepten voor je combineren. Zijn er één of twee versies die je aanspreken? Print deze dan uit en hang ze op plaatsen waar je ze dagelijks ziet. De versie die je na paar dagen het meest blijft aanspreken werken we vervolgens voor je uit naar een definitieve versie.

Het logo-bestand

We ontwikkelen je logo in Adobe Illustrator. We maken een zogenaamd vector-bestand. Dit vector-bestand is oneindig schaalbaar zonder kwaliteitsverlies zodat je het op elk gewenst formaat, van klein tot groot kunt gebruiken. We maken altijd verschillende varianten van je logo zodat je deze op elke ondergrond en situatie kan toepassen. Denk hierbij aan een diapositief (DIAP) logo of een logo in één kleur. Soms ontkom je hier in drukwerk niet aan. Daarna ontvang je jouw logo in verschillende bestandsformaten (.png, .jpeg, .eps).

Grafische vormgeving

We adviseren je om je logo meteen te gebruiken voor het ‘vast leggen’ van een huisstijl voor je bedrijf. Met een huisstijl zorg je ervoor dat al jouw uitingen dezelfde uitstraling krijgen. Dit maakt je bedrijf nog beter herkenbaar. PCC kan jouw huisstijl voor je ontwikkelen. Denk hierbij aan het bedenken en vastleggen van je lettertype en kleur. De opmaak van je (digitale) briefpapier, enveloppen en visitekaartjes en overige uitingen.

PCC hét reclamebureau in de regio Rivierenland

PCC biedt je advies en ontwikkeling op het gebied van online en offline marketing, grafische vormgeving, DTP-werkzaamheden, website ontwikkelen en het organiseren van evenementen. We zijn enthousiast en betrokken en helpen je graag met het overbrengen van jouw verhaal. De regio Rivierenland is het samenwerkingsverband van acht gemeenten in de Tielerwaard, de Culemborgerwaard, de Betuwe, de Bommelerwaard en het westen van het Land van Maas en Waal. De gemeenten zijn Buren, Culemborg, Maasdriel, Neder-Betuwe, Tiel, West Betuwe, West Maas en Waal en Zaltbommel.

Contact opnemen?

Heb je een opdracht of ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we gaan graag voor je aan de slag.

Deel dit stuk