Logo laten maken in Geldermalsen

U bevindt zich hier: Home / Logo laten maken in Geldermalsen

Logo laten maken in Geldermalsen

Wil jij een professioneel logo laten maken in Geldermalsen? Playing Captains Company (PCC) is een full-service reclamebureau gevestigd aan de Vang in Geldermalsen. Wij helpen bedrijven en ondernemers met het overbrengen van hun verhaal of missie. Dat begint uiteraard bij een sterk en herkenbaar logo, doorgevoerd tot een herkenbare huisstijl.

Hoe komt een logo tot stand?

Waar moet je allemaal rekening mee houden bij het maken van een logo? Een lastige vraag waar wij je graag bij helpen. Voor we aan de slag gaan met het maken van jouw logo gaan we eerst met je in gesprek. Wat wil je als bedrijf of persoon uitstralen met je logo? Heb je specifieke kleuren die je graag terug wilt zien? Deze en andere vragen nemen we allemaal met je door.

Herkenbaarheid en toepasbaarheid van je logo

Of je nu een zzp’er, MKB-er of groot bedrijf bent, je wilt als bedrijf in één oogopslag herkend worden als ze jouw logo zien. Het bepaalt mede de identiteit van je bedrijf. We kijken goed naar wat past bij je bedrijf en de branche waarin je actief bent. Met je logo zorgen we dat je herkenbaar bent, en met zo belangrijk, dat je logo toepasbaar is in verschillende situaties.

Een logo laten ontwikkelen is een proces

Het laten ontwikkelen van een logo is altijd een proces. Nadat we jouw wensen goed in kaart hebben gebracht gaan wij met de grafische vormgeving aan de slag. Hierbij gaan we niet over één nacht ijs. Wij vinden namelijk dat je jaren tevreden moet zijn met jouw logo. Daarom maken we ook altijd meerdere conceptvoorstellen, waaruit jij kan kiezen.

Uitwerking logo

Zodra we de conceptvoorstellen klaar hebben presenteren we deze aan je en bespreken we de verschillende voorstellen en keuzes die we daarin gemaakt hebben. Daarna adviseren we je altijd om jouw twee favorieten concepten uit te printen en op plekken op te hangen waar je vaak langs komt. Geef jezelf dan een paar dagen de tijd om naar de concepten te kijken. Het logo dat je na die paar dagen het meest blijft aanspreken werken we verder voor je uit. Uiteraard kunnen we op basis van jouw reactie nog aanpassingen doorvoeren om tot een optimaal logo voor jouw bedrijf te komen.

Wat ontvang je van ons

Het ontwikkelen en uitwerken van jouw logo doen we altijd in Adobe Illustrator. Hierin ontwikkelen we een zogenaamd vector-bestand. Dit vector-bestand is oneindig schaalbaar zonder kwaliteitsverlies. Wil jij jouw logo gevel groot op je (bedrijfs)pand plaatsen, bij ons geen probleem.

Je ontvangt daarna van ons je logo als .jpg- en .png-bestand. Indien gewenst ontvang je ook de .eps-bestanden. Wij zijn namelijk van mening dat jij altijd intellectueel eigenaar bent van de uitingen die je bij ons hebt afgenomen. Van jouw logo maken we altijd verschillende varianten zodat je deze op elke ondergrond en situatie kan toepassen. Denk hierbij aan een diapositief (DIAP) logo of een logo in één kleur. Soms ontkom je hier in drukwerk niet aan.

Huisstijl laten maken

Is jouw logo klaar en helemaal naar wens, dan adviseren wij je altijd om dit direct door te voeren naar een huisstijl. Zo zorg je ervoor dat al jouw uitingen dezelfde uitstraling hebben. Hiermee ben je nog beter herkenbaar. Uiteraard kunnen wij het laten maken van jouw huisstijl volledig verzorgen. Denk hierbij aan het gebruik van lettertype en kleur. De opmaak van je (digitale) briefpapier, enveloppen en visitekaartjes.

Hét reclamebureau voor marketing, web en design!

PCC is hét reclamebureau van Geldermalsen. Al sinds 2005 helpen wij lokale en nationale opdrachtgevers met het overbrengen van hun verhaal. Dit doen we in de vorm van advies op het gebied van online en offline marketing, grafische vormgeving, DTP-werkzaamheden, website ontwikkelen en het organiseren van evenementen.

Over Geldermalsen

In het midden van Nederland ligt Geldermalsen. Direct bij knooppunt Deil aan de A2 en A15. Op nog geen 30 minuten rijden tussen Utrecht en Den Bosch in. Geldermalsen maakt deel uit van de Gemeente West Betuwe in de provincie Gelderland. Zoals de naam van de gemeente al doet vermoeden ligt Geldermalsen in de Betuwe. Bekend van de grootschalige fruitteelt. Bijna alle omliggende dorpen grenzen, net als Geldermalsen aan de Linge. Omliggende dorpen zijn Meteren, Est, Buurmalsen, Tricht en Deil. Andere grote plaatsen in de buurt van Geldermalsen zijn Culemborg, Tiel, Buren, Zaltbommel, Waardenburg en Leerdam.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we gaan graag voor je aan de slag.

Contact opnemen

Deel dit stuk