Marketing

Wij helpen jouw verhaal goed over te brengen

Complete campagne

Wil je een reclamecampagne laten maken?

Je hebt een super product of dienstverlening, maar hoe ga jij je product of dienst onder de aandacht brengen? Je (nieuwe) bedrijf promoten? PCC denkt graag met je mee over wat de beste vorm is voor jouw boodschap. Is dat print marketing zoals een direct mail die we geadresseerd per post versturen, het ontwikkelen en plaatsen van een advertentie(reeks), maken en mailen we een E-DM (online marketing) of een online banner of kunnen we beter promotionele artikelen (POS materiaal) maken en inzetten?

Media mix

Bij het bepalen van de juiste uiting kunnen we er ook voor kiezen om een mix van verschillende middelen te maken. We maken dan een complete marketing campagne met verschillende offline en online uitingen die naadloos op elkaar aansluiten. Zodat potentiële klanten je gedurende een bepaalde periode overal ‘tegenkomen’.

Reclamecampagne handshake

Teksten zelf schrijven of teksten laten schrijven?

Heb je zelf al goede teksten, daar werken we graag mee. Ook kunnen wij de teksten voor je schrijven of redigeren (herschrijven, verbeteren) zodat we de juiste snaar bij de doelgroep raken. We denken graag mee zodat we altijd een passende uiting maken, online en/of offline. We kunnen alles verzinnen en maken, uiteraard in overleg met jou en op basis van beschikbaar budget en planning.

Print marketing

Print marketing houdt in alle gedrukte media zoals een visitekaartje, huisstijl items, direct mail, brochure, folder, flyer en drukwerk zoals een tijdschrift of magazine. Je kunt voor de grafische vormgeving van al deze uitingen bij ons terecht. Ook het drukwerk kunnen wij voor je verzorgen.

Direct marketing

Met direct marketing zet je je potentiële klant aan tot actie. Zoals het kopen van een product, het bezoeken van een website of het bellen naar een telefoonnummer. Bij direct marketing sturen we per post een direct mail of mailen we een E-DM. We treden met direct marketing dus direct in contact met individuele (potentiële) klanten. Dit doen we ook steeds meer via social media.

Voor deze benadering van klanten moet je wel gegevens van je doelgroep hebben of kopen, zoals post- of e-mailadressen. Omdat de potentiële klant om een actie of reactie wordt gevraagd is het resultaat van je actie goed te meten. Heb je deze gegevens (nog) niet? Wij kunnen je daar bij helpen!

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen?

Bel 0345 58 00 64 of mail ons en bespreek je wensen.

Advertentiecampagne

Adverteren in krant

Wil je adverteren maar weet je niet precies hoe dit werkt? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Voordat we aan de slag gaan, kijken we eerst waar (plaats, regio) je wilt adverteren. Wij kunnen een advertentie voor je ontwerpen, aankopen en aanleveren aan de krant/het magazine. Wij doen dat in overleg met jou en op basis van de volgende vragen:

 • Waar wil je adverteren
 • Welke krant(en)/magazine(s) zijn er in jouw woonplaats/regio
 • Wat is de oplage/verspreiding
 • Wat zijn de kosten voor een advertentie (gewoon of IM)
 • Plaatsen we één advertentie of een reeks
 • Plaatsen we een advertorial
 • Plaatsen we een redactioneel artikel
 • Bespreek je wensen en budget met ons en wij gaan aan de slag om een krachtige advertentie(reeks) te ontwikkelen.

Online marketing

Voor online marketing oftewel online promotie bieden we verschillende mogelijkheden. Een online campagne opzetten en monitoren kost tijd en vraagt om specifieke kennis. Besteed dit dus uit als je van een van beide niet genoeg kennis hebt. Wij kijken op basis van budget, je bedrijf en jouw website hoe we de campagne met meest doeltreffend kunnen inzetten.

Binnen de Google zoekmachine en haar partners zijn standaard plekken gereserveerd voor advertenties. In de Google zoekresultaten kun je bijvoorbeeld adverteren aan de bovenkant of aan de zijkant. Je hebt de keuze uit tekstadvertenties, beeldadvertenties en zelfs video-advertenties.

Online marketing

Adverteren in Google (SEA) of andere website

We maken een campagne op basis van de resultaten die je wil behalen. Bijvoorbeeld:
• Meer naamsbekendheid genereren voor je bedrijf
• Het aantal bezoeken aan je winkel verhogen
• Mensen naar je website halen

Google Ads logo

Hoe werkt adverteren in Google?

Met Google Ads kunnen we adverteren binnen Google en partners. De Google Ads zijn de advertenties die bovenaan en aan de rechterkant van de zoekresultaten staan in Google. Google Ads is heel effectief en zeer geschikt om in korte tijd veel sales te genereren.

We maken een SEA campagne (Search Engine Advertising) waarbij er meerdere advertenties klaarstaan, deze worden alleen getoond aan geïnteresseerden. Je betaalt Google alleen wanneer de vertoning leidt tot een klik op jouw advertentie. Het is eigenlijk een soort veilingsysteem, waarbij je (automatisch) biedt – op basis van zoektermen en/of zoekwoorden – op betaalde advertentieplekken. Naast de hoogte van het bod, kijkt Google ook naar de kwaliteit van je advertentie.

Er zijn verschillende mogelijkheden voor Google Ads campagnes:

 • Google Ads tekstadvertenties
 • Display Advertising (bannering)
 • Google Shopping
 • Remarketing & Retargeting
 • YouTube Advertising

E-mail marketing

Met een e-mail nieuwsbrief kan je informatie verschaffen en speciale aanbiedingen en nieuwe producten onder de aandacht brengen. Het is een slimme manier om potentiële klanten te bereiken of te zorgen dat klanten je niet vergeten.

Blog marketing

Een blog is een pagina op je website waar je regelmatig nieuwe inhoud (content) in de vorm van berichten plaatst. Zo’n bericht noemen we een blogpost. Je plaatst hier artikelen die relevant zijn voor jouw bedrijf of branche. Dit is niet alleen een geweldige manier om nieuwe bezoekers aan te trekken en terug te laten keren, maar met relevante informatie vergroot je ook het bereik van je website en scoor je beter in zoekmachines.

Affiliate marketing

Bij deze vorm van internetmarketing beloon je als adverteerder een partner (affiliate) wanneer deze jouw site promoot op basis van commissie (bijvoorbeeld clicks per view). Deze vorm van internetmarketing is de laatste jaren sterk toegenomen, omdat hier ook voor affiliates goed in te verdienen is.

Social Media

Social Media? Niemand kan meer zonder, ook bedrijfstechnisch behoort Social Media een onderdeel te zijn van je online marketingplan. Je kunt er namelijk heel eenvoudig veel bezoekers mee naar je website lokken. Je moet dan wel actief bezig zijn op Social Media en regelmatig relevante en leuke posts plaatsen waardoor je bedrijf/product steeds beter zichtbaar wordt. Ook heeft het gebruik ervan een grote invloed op je vindbaarheid in zoekmachines.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Stel je vraag hieronder en we nemen vrijblijvend binnen één werkdag contact met je op.

Mail ons

  PCC als verlengstuk van jouw organisatie

  Wij zien onszelf graag als verlengstuk van jouw organisatie. Zo maken we ons jouw huisstijl binnen no-time eigen en zorgen we voor een herkenbare uitstraling. Dat doen we in nauw overleg. We gaan een goede discussie of adviesgesprek dan ook niet uit de weg. Dit alles om tot een optimaal resultaat te komen!

  Liever direct contact? Bel dan:

  We ontvangen je graag bij ons op kantoor in Geldermalsen. Centraal gelegen in het hart van de Betuwe, tussen Culemborg, Tiel, Waardenburg en Beesd in. Goed bereikbaar vanaf de A2 en de A15. Een goede kop koffie staat voor je klaar.