Over ons

We ontmoeten je graag

Over PCC

Playing Captains Company is opgericht in 2005. De toenmalige eigenaar Stefan startte PCC met als grote klant Eneco en een aantal lokale ondernemers. Een goede start, die heeft geleid tot het mooie bedrijf dat er nu staat

PCC bestond toen en nu nog steeds uit een klein team van creatieve, enthousiaste mensen. We zijn slagvaardig, flexibel en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Dit maakt dat we klein kunnen blijven maar wel de mogelijkheid hebben om snel op te schalen.

Kwaliteit, creativiteit, punctualiteit en snelheid zijn onze USP’s. Daarbij benaderen wij onze klanten altijd op een persoonlijke manier. Wij voelen ons meer een verlengstuk van je bedrijf dan een leverancier. We zijn er dan ook trots op dat meerdere klanten al sinds de start in 2005 met ons samenwerken.

Wat tot slot uniek is in onze business is onze werkwijze offerte = factuur. Geen verborgen kosten achteraf, maar vooraf exact weten waar je aan toe bent, ongeacht het aantal correctierondes.

Over Playing Captains Company

“We bellen je ’t liefst om te vragen hoe je weekend was”

Een persoonlijke aanpak betekent voor ons, weten wat er leeft bij onze klanten.
Net een stapje verder gaan. We bellen je eigenlijk het liefst om te vragen hoe je weekend was.

Het team van PCC

Olivier Zanen | PCC

Olivier Zanen

Sinds 2011 werkzaam bij PCC en sinds 2 januari 2017 trotse eigenaar. De afgelopen jaren heb ik fantastische mensen om me heen verzameld, waardoor er voor elk specialisme een echte vakman of -vrouw klaar zit. Zo bieden we voor elk vraagstuk de beste oplossing.

Ik woon in Meteren. Als hobby geef ik stijldansles en ga ik graag zeilen, golfen en skiën. Mensen noemen mij weleens ‘mister positivo’. Mijn glas is altijd half vol en ik zie zowel privé als zakelijk altijd kansen, oplossingen en/of uitdagingen in plaats van problemen.

Stefan Rolvink

Oprichter en voormalig eigenaar van Playing Captains Company. Dankzij de toezegging van meerdere klanten ben ik in 2005 gestart met PCC. Jarenlang heb ik aan het roer gezeten om in 2017 van rol te wisselen met Olivier. Hij heeft nu de dagelijkse leiding van PCC in handen en ik sta voor hem klaar als adviseur en vraagbaak. Ik kijk vooral op de achtergrond mee en voorzie het team van advies. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden en ga graag lekker uit eten.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Stel je vraag hieronder en we nemen vrijblijvend binnen één werkdag contact met je op.

Mail ons

    PCC als verlengstuk van jouw organisatie

    Wij zien onszelf graag als verlengstuk van jouw organisatie. Zo maken we ons jouw huisstijl binnen no-time eigen en zorgen we voor een herkenbare uitstraling. Dat doen we in nauw overleg. We gaan een goede discussie of adviesgesprek dan ook niet uit de weg. Dit alles om tot een optimaal resultaat te komen!

    Liever direct contact? Bel dan:

    We ontvangen je graag bij ons op kantoor in Geldermalsen. Centraal gelegen in het hart van de Betuwe, tussen Culemborg, Tiel, Waardenburg en Beesd in. Goed bereikbaar vanaf de A2 en de A15. Een goede kop koffie staat voor je klaar.