Logo & visitekaartje Amber

U bevindt zich hier: Home / Portfolio / Logo & visitekaartje Amber

Logo & visitekaartje Amber

Na jaren als hairstylist in loondienst gewerkt te hebben bij een grote kapsalon in Utrecht, heeft Amber Waasdorp begin 2020 de stap durven zetten om voor zichzelf te beginnen met een salon aan huis. Daar hoort natuurlijk een naam, logo, website en visitekaartje bij.

Logo & beeldmerk

Na een intake hebben we de wensen en ideeën van Amber in kaart gebracht. Op basis van haar voorkeuren op het gebied van kleur, font en uitstraling zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een logo. Na de concept presentatie hebben we nog een paar kleine wijzigingen aangebracht om het logo helemaal naar wens te maken. Daarbij hebben we Amber weten te verrassen door een element uit het logo ook als beeldmerk inzetbaar te maken.

Visitekaartje

Na akkoord op het logo hebben we ook het visitekaartje vormgegeven. Amber had daarbij een slogan in gedachte die we in dezelfde stijl als haar logo hebben opgemaakt en verwerkt op de achterzijde.

Over Amber Waasdorp

Amber is een ervaren kapster die regelmatig bijscholing volgt om op de hoogte te zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Mede dankzij de aanvullende opleidingen en ervaring is ze een ware Hair & Color expert.

www.amberwaasdorp.nl