Blakely strech

U bevindt zich hier: Home / Portfolio / Blakely strech

Blakely strech

Chiropractie Blakely heeft een unieke methode voor de behandeling van Tortipelvis. In de volksmond ook wel bekend als gedraaid-/scheve bekken. Onderdeel van het behandelplan is een specifieke strech oefening die mensen thuis kunnen doen. Na behandeling en uitleg van de strech wilde Dr. Blakely de strech uitgewerkt in illustraties met toelichting mee kunnen geven.

Leaflet A5

Voor een duidelijk overzicht van de te maken beweging hebben we een serie illustraties ontwikkeld. Deze zijn zo eenvoudig en duidelijk mogelijk. Na ontwikkeling van de illustraties hebben we een dubbelzijdige leaflet A5 opgemaakt, met bijbehorende toelichting op de strech beweging. Op de achterzijde van de leaflet hebben we de optimale werkhouding geïllustreerd en weergegeven.

Over Blakely Chiropractie

Blakely Chiropractie is een chiropractor in Lelystad. Hij is één van de weinige in Nederland die gespecialiseerd is in de behandeling van Tortipelvis. Zijn motto is niet voor niets: “Heeft u chronische of acute klachten? Is u wellicht zelfs verteld dat u moet leren leven met de klachten? ONZIN! Door een correcte diagnose én het juiste behandelplan helpt Blakely Chiropractie u van uw klachten af!”

www.blakelychiropractie.nl