Advertentie Eneco Luchterduinen fonds

U bevindt zich hier: Home / Portfolio / Advertentie Eneco Luchterduinen fonds

Advertentie Eneco Luchterduinen fonds

Het Eneco Luchterduinen Fonds helpt mee aan het verduurzamen van het kustgebied van de gemeenten Noordwijk, Zandvoort, Bloemendaal en Katwijk. Het fonds wil de kustbeleving voor bewoners en toeristen op een duurzame manier versterken. Daarom organiseren we iedere twee jaar een verkiezing voor duurzame projecten van bewoners en ondernemers uit de buurt. De winnaars ontvangen een bijdrage uit het Eneco Luchterduinen Fonds op basis van de fondscriteria.

Ontwikkelen advertentie

In oktober 2020 ging alweer de vierde ronde van het Luchterduinen fonds van start. Om dit kenbaar te maken en omwonende op te roepen duurzame ideeën in te sturen hebben we een 1/1 pagina advertentie ontwikkeld die in juli in lokale nieuwsbladen zijn geplaatst. In oktober hebben we nog een 1/2 pagina reminder advertentie gemaakt dat de inschrijving daadwerkelijk gestart was en inschrijven nog steeds mogelijk was. Het stemmen op de ingezonden ideeën kan van donderdag 21 januari tot en met donderdag 11 februari 2021.

Over Eneco Luchterduinen fonds

Meer weten over wat het Luchterduinen fonds al bereikt heeft of wat er nog komen gaat? Neem dan een kijkje op de website.