DM De Gouden Schakel

U bevindt zich hier: Home / Portfolio / DM De Gouden Schakel

DM De Gouden Schakel

Na de zomer van 2020 stond er een nieuwe campagne van Eneco op de planning. Daarbij staan de monteurs van Eneco centraal. Zij zijn dé schakel tussen de klant en Eneco, oftewel De Gouden Schakel.

Uitwerking DM

Om de nieuwe merkcampagne niet alleen extern uit te brengen is besloten de monteurs ook in het zonnetje te zetten. Zeker in deze lastige tijd rondom de corona-crisis wilde ze de monteurs extra belonen voor de inzet. Hiervoor hebben we de DM De Gouden Schakel ontwikkeld, bestaande uit:

  • Brief A4
  • Envelop
  • Liggende kaart A5

Door mee te doen met de winactie maakte de monteurs kans op een verzorgd weekendje weg voor 4 personen. Het resultaat was naar wens. Er kwamen veel positieve reacties van de monteurs.

Tot slot hebben we ook nog een placemat op A3 formaat ontwikkeld voor de callcenters. Hierop stond alle relevante informatie op eventuele vragen die uit de radio en tv commercials naar voren kwamen.

Over Eneco

Eneco is één van de grote energiemaatschappijen. Met haar missie: duurzame energie van iedereen helpt Eneco klanten met omschakelen naar schone, slimme en duurzaam opgewekte energie.

Eneco.nl