Dorpsraad Meteren

U bevindt zich hier: Home / Portfolio / Dorpsraad Meteren

Dorpsraad Meteren

De Dorpsraad Meteren is na een periode van rust weer nieuw leven ingeblazen. Om dit kenbaar te maken onder de inwoners en zichtbaarheid te creëren zet PCC zich belangeloos in voor advies en opmaak voor de te ontwikkelen middelen van de Dorpsraad.

Opmaak flyer en ansichtkaarten

Op basis van het bestaande logo (schild) van de gemeente Meteren hebben we een doorvertaling gemaakt naar een huisstijl. Na de herstart van de Dorpsraad is er een flyer A4 ontwikkeld waarin de nieuwe bestuursleden zich voorstellen en aangeven wat de visie is voor de komende periode. Daarna zijn er twee ansichtkaarten ontwikkeld met een Kerstgroet en een uitnodiging voor de Algemene LedenVergadering.

Over Dorpsraad Meteren

De Dorpsraad is een niet politiek gebonden orgaan, met als doel het algemene belang van het dorp en zijn bewoners te behartigen. Omdat we geen verantwoording hoeven af te leggen aan een politieke partij, kunnen we ons volledig en ongebonden inzetten voor de belangen van Meteren. Wij willen dat het voor iedereen in Meteren – oud Meteren, Kalenberg en de Plantage – fijn wonen is.

www.dorpsraadmeteren.nl