POS materiaal laten maken

U bevindt zich hier: Home / POS materiaal laten maken

POS materiaal laten maken

POS materiaal, oftewel Point of Sale materiaal is promotiemateriaal dat we ontwikkelen we voor de plaats van verkoop. Bijvoorbeeld een folderbakje, plafondhanger, vloersticker of toonbankdisplay. Je product of aanbieding trekt hiermee extra aandacht. Wat de verkoop bevordert!

Supermarkten houden hier rekening mee door bepaalde plaatsen in de winkel te reserveren voor POS materiaal. Een plek die opvalt voor bijvoorbeeld een display met (nieuwe) producten. De belangrijkste boodschap plaatsen we op ooghoogte zodat het winkelend publiek het aanbod niet kan missen.

Merkbekendheid

Maar bij POS materiaal draait het niet alleen om het product dat je wil verkopen. Naast de boodschap die je communiceert, wil je ook je merk in het algemeen promoten. Jouw logo groot op de aanwezige materialen zorgt ervoor dat je merk opvalt. Het is de bedoeling dat de klant niet alleen je gepromote product leert kennen, maar ook je merk onthoudt. Bied je meerdere producten dan hetgeen je via POS aanbiedt, dan zal iemand die nadien je merk herkent, sneller geneigd zijn om andere producten van jouw merk te kopen.

De boodschap

Kijk wanneer je POS materiaal wilt ontwikkelen eerst goed naar de boodschap die je wilt overbrengen. Daarna ga je kijken naar de mogelijkheden voor je POS materiaal. PCC kan je daar goed in adviseren. Het leuke van POS materiaal is dat je vaak je logo of andere huisstijl elementen kunt gebruiken om de herkenbaarheid van je merk te vergroten.

Voorbeelden zijn:

  • een display waarop je meer kan vertellen over je product de USP’s weergeven
  • een banner in of voor een winkel, met je logo en aanbod erop
  • een vloersticker die verwijst naar je actie
  • een toonbankdisplay met flyers
  • een bedrukte pilaar met proefproducten erin, etc.

POS materiaal werkt goed voor reclamedoeleinden omdat meer dan 70% van de aankoopbeslissingen spontaan op de winkelvloer ontstaan.

PCC

Bij PCC houden we ons dagelijks bezig met de grafische vormgeving van online en offline (reclame)uitingen, zoals POS materialen. Ook het maken van een nieuwe website behoort tot onze werkzaamheden. Daarnaast organiseren we evenementen, van klein tot groot en in z’n geheel of een onderdeel ervan. Zo kan bijvoorbeeld een evenement ingezet worden voor een productpresentatie, met gebruik van POS materiaal.

PCC bestaat al ruim 15 jaar en is gevestigd in Geldermalsen. Grote plaatsen in de buurt van Geldermalsen zijn Culemborg, Tiel, Buren, Zaltbommel, Waardenburg en Leerdam.

Interesse? Neem gerust contact met ons op, dan kunnen we bekijken wat de beste actie voor jouw bedrijf is.

Contact opnemen

 

 

 

 

Deel dit stuk