Reclamecampagne laten maken

U bevindt zich hier: Home / Reclamecampagne laten maken

Reclamecampagne laten maken

Het ontwikkelen van een reclamecampagne begint met een geweldig product, fantastische dienstverlening of prachtig bedrijf. Maar hoe ga jij je product of dienst onder de aandacht brengen? Of je bedrijf promoten? Er zijn verschillende mogelijkheden om een reclamecampagne op te zetten! PCC denkt hierin graag met je mee: wat is de beste vorm voor jouw boodschap en jouw verhaal.

Print marketing

Alle gedrukte media zoals een visitekaartje, huisstijl items, direct mail (DM), brochure, folder, flyer en drukwerk zoals een tijdschrift of magazine vallen onder ‘print marketing’. Je kunt voor de grafische vormgeving van al deze uitingen bij PCC terecht. Ook het drukwerk kunnen wij voor je verzorgen.

Direct marketing (DM)

Onderdeel van een reclamecampagne kan Direct Marketing (DM) zijn. Direct marketing is bedoeld om je potentiële klant aan te zetten tot actie. Het kopen van je product, het bezoeken van je website of het bellen naar jouw telefoonnummer. Bij direct marketing sturen we per post een direct mail of mailen we een E-DM. Met direct marketing benader je je individuele (potentiële) klanten rechtstreeks. Dit gebeurt ook steeds meer via social media.

Voor deze benadering van klanten heb je klantgegevens van je doelgroep nodig. Deze kunnen in je eigen database zitten, maar je kan ze ook kopen in de vorm van post- of e-mailadressen. Heb je deze gegevens (nog) niet? Wij kunnen je daar bij helpen. Het mooie van direct mail is dat het resultaat van je actie goed te meten is.

Advertentiecampagne

Je kan er ook voor kiezen om te gaan adverteren. Weet je niet precies hoe dit werkt? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Voordat we aan de slag gaan, kijken we eerst waar (plaats, regio) je wilt adverteren. Wij kunnen een advertentie voor je ontwerpen, aankopen en aanleveren aan de krant/het magazine. Wij doen dat in overleg met jou en op basis van een aantal vragen:

  • Welke plaats/regio wil je adverteren
  • Welke krant(en)/magazine(s) zijn er in jouw woonplaats/regio
  • Wat is de oplage/verspreiding
  • Wat zijn de kosten voor een advertentie (gewoon of IM)
  • Plaatsen we één advertentie of een reeks
  • Plaatsen we een advertorial
  • Plaatsen we een redactioneel artikel
  • Bespreek je wensen en budget met ons en wij gaan aan de slag om een krachtige advertentie(reeks) te ontwikkelen

Online marketing

Online marketing, oftewel online promotie, biedt veel mogelijkheden. Het opzetten van een online campagne kost tijd en vraagt om specifieke kennis. Het is dan ook verstandig om dit uit te besteden als je te weinig tijd hebt of niet genoeg kennis hebt. Besteed je je online marketing aan ons uit, dan kijken wij op basis van budget, je bedrijf en jouw website hoe we de campagne met meest doeltreffend kunnen inzetten.

Media mix

Wij zijn groot voorstander van een ‘through the line’ reclamecampagne? Dat is een mix van verschillende reclamemiddelen. De campagne bestaat dan uit verschillende offline en online uitingen die naadloos op elkaar aansluiten. Jouw potentiële klanten komen jouw product, dienst en bedrijf overal ‘tegen’ tijdens een samen afgesproken periode.

Over PCC

PCC is al sinds 2005 hét reclamebureau voor marketing, web en design. We zijn gevestigd in Meteren, vlakbij knooppunt Deil (A2/A15). Slechts 30 minuten rijden van Den Bosch en Utrecht. Ben je in de buurt? Kom gerust eens kennis maken. Er staat altijd een goede kop koffie klaar.

 Nieuwsgierig naar een reclamecampagne voor jouw bedrijf? Bel 0345 58 00 64 of mail ons en bespreek je wensen.

Deel dit stuk