Tekstschrijver in Geldermalsen

U bevindt zich hier: Home / Tekstschrijver in Geldermalsen

Tekstschrijver in Geldermalsen

Wil je een flyer, folder, brochure, advertentie, nieuwsbrief of website laten maken. Naast de vormgeving van je uiting is goede tekst essentieel. Het bepaalt mede de manier waarop je overkomt op je (potentiële) klanten. Kies daarom voor een tekstschrijver of -schrijfster van PCC | Playing Captains Company uit Geldermalsen.

Besteed het uit

Goede tekst schrijven is een vak. Het klinkt misschien vreemd, maar een externe tekstschrijver kan vaak beter over je bedrijf schrijven dan jij zelf. Een goede tekstschrijver vertaalt je informatie naar een oplossing die je klant zoekt. Het zogenaamde ‘what’s in it for me’.

Niet teveel

Met je tekst vertel je (potentiële) klanten waarom ze je product of dienst moeten kopen of geef je informatie. Een tekstschrijver probeert dit zo goed mogelijk over te brengen. Hierbij gaat de regel ‘less is more’ zeker op, oftewel ‘schrijven is schrappen’ alias ‘kill your darlings’. De voorgaande opsomming had zeker geschrapt moeten worden, want het is een overload aan informatie. Kortom je verhaal moet kort en krachtig zijn.

Goede tekst trekt de aandacht

Er is al heel veel reclame en afleiding in ons dagelijks leven. Daarom moet je in één keer de aandacht trekken van je potentiële klanten. Dat kan met goede tekst. Als je tekst klopt, dan beïnvloed je de emoties van je lezer. Dan kan een bladerende lezer in één keer veranderen in een enthousiaste klant.

Lange of korte teksten

Afhankelijk van het medium waarin je teksten staan is het belangrijk om te kijken naar de lengte van je teksten. Sommige platforms lenen zich juist voor lange en uitgebreide teksten, terwijl het soms beter is om kort en bondig te zijn. Wij adviseren je graag welke vorm het best bij je uiting past.

Herkenbaarheid

Met tekst kun je als bedrijf herkenbaarheid creëren. Net zoals met een logo. Denk maar aan ‘Just do it’. Heel de wereld kent de slogan van Nike. Maar ook langere stukken tekst kunnen herkenbaar zijn voor je bedrijf. Door alle uitingen in dezelfde manier te schrijven worden teksten herkenbaar voor je bedrijf.

Enkele bepalende keuzes hierin zijn:

  • u of je
  • korte of lange zinnen
  • actief of passief
  • wel of geen humor

Actie

Naast de herkenbaarheid wil je de lezer aansporen om verder te lezen of tot actie te komen. Een goede tekstschrijver speelt in op de belevingswereld van je klant, en vertaalt de boodschap naar de behoeften van je klant. Zo leiden goede teksten naar nieuwe klanten of leads.

Tekst en huisstijl

Wij adviseren altijd om je manier van schrijven vast te leggen in je huisstijl. Zo help je je medewerkers om allemaal op dezelfde manier te communiceren. Denk goed na over hoe jij met je klanten of doelgroep wilt communiceren. Zorg je voor een duidelijke visie over het schrijven van teksten betaalt zich dit terug in de herkenbaarheid van je bedrijf.

Hét reclamebureau voor marketing, web, design en events!

Al sinds 2005 helpen wij lokale en nationale opdrachtgevers met het overbrengen van hun verhaal. Dit doen we in de vorm van advies op het gebied van online en offline marketing, grafische vormgeving, DTP-werkzaamheden, tekstschrijven, website ontwikkeling en het organiseren van evenementen. Kies dus voor een tekstschrijver van PCC uit Geldermalsen

Over Geldermalsen

In het midden van Nederland ligt Geldermalsen. Direct bij knooppunt Deil aan de A2 en A15. Op nog geen 30 minuten rijden tussen Utrecht en Den Bosch in. Geldermalsen maakt deel uit van de Gemeente West Betuwe in de provincie Gelderland. Bijna alle omliggende dorpen grenzen, net als Geldermalsen aan de Linge. Omliggende dorpen zijn Meteren, Est, Buurmalsen, Tricht en Deil. Andere grote plaatsen in de buurt van Geldermalsen zijn Culemborg, Tiel, Buren, Zaltbommel, Waardenburg en Leerdam.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en we gaan graag voor je aan de slag.

Deel dit stuk