Web

Laat je website jouw verhaal vertellen

Website laten maken

Webdesign

Met je website kan je (potentiële) klanten informeren, leads genereren of omzet genereren middels een webshop. Je bedrijf heeft een goede website nodig om je onderneming succesvol te maken en te houden.

In een gesprek zullen wij je wensen inventariseren en zullen we zorgen dat we een duidelijk beeld krijgen van de identiteit van je bedrijf, je logo en huisstijl. Het webdesign dat wij maken sluit hier uiteraard op aan. Heb je nog geen huisstijl, dan doen we daar ook een voorstel voor op basis van jouw wensen. We doen een voorstel voor een effectief webdesign met online marketing en zoekmachineoptimalisatie als uitgangspunt.

Webshop

Je kan ervoor kiezen om je website in te richten als webshop. Dit doe je alleen als het doel van je website is om meerdere producten te verkopen. Je kan een webshop ook aan een bestaande website koppelen.

Website laten maken

Website op maat of WordPress website

Je kan bij PCC een website op maat laten maken of een WordPress website. Dit is het meest gebruikte Content Management System (CMS) ter wereld, waardoor het veel voordeliger is. Bovendien is het systeem zeer zoekmachinevriendelijk opgebouwd. WordPress is eenvoudig uit te breiden met oneindig veel mogelijkheden, hierdoor zien de webdesigns er niet standaard uit. Onze jarenlange ervaring met WordPress maakt ons een uitstekende partner voor het maken van jouw website!

Je website geschikt maken voor smartphones en tablets?

Wanneer je website verouderd is, is deze vaak niet goed op smartphone of tablet te bekijken. Afbeeldingen verkleinen niet (goed), tekst loopt van de pagina af etc. Een goede reden om je website te updaten met een responsive webdesign. Dit is een website die mee schaalt met de afmetingen van het scherm waarop het bekeken wordt. Hierdoor is je website altijd optimaal van kwaliteit, bezoekers kunnen makkelijk navigeren, hoeven niet horizontaal te scrollen of in en uit te zoomen. Bijkomend voordeel is dat Google een responsive website beloont met betere zoekresultaten.

Zoekmachinevriendelijk

Met systemen die zichzelf bewezen hebben en het implementeren van de laatste technieken zorgen we ervoor dat je website goed door zoekmachines geïndexeerd kan worden. Hierdoor scoor je hoger in Google.

Veilig & Betrouwbaar

Jouw website moet uiteraard veilig zijn. We leveren de website dan ook standaard af met SSL certificaat en andere beveiligingsfuncties.

Je website zelf aanpassen

Wil je als de website klaar is zelf in charge zijn wat betreft het up to date houden van je website? Dat kan. De websites die wij maken leveren we standaard af met een Content Management System (CMS), zodat je de inhoud van de website makkelijk zelf aan kunt aanpassen. Grotere aanpassingen kan je altijd bij PCC neerleggen.

Nieuwsgierig wat we voor jou kunnen doen?

Bel 0345 58 00 64 of mail ons en bespreek je wensen.

Online marketing

Online marketing

Voor online marketing oftewel online promotie bieden we verschillende mogelijkheden. Een online campagne opzetten en monitoren kost tijd en vraagt om specifieke kennis. Besteed dit dus uit als je een van beide niet (genoeg) hebt. Wij kijken op basis van budget, je bedrijf en jouw website hoe we de campagne met meest doeltreffend kunnen inzetten.

Hosting & Onderhoud en beheer

Domeinnaam & Hosting

Wanneer je door PCC een website laat ontwerpen bieden wij je altijd bijpassende hosting en domeinnaamregistratie aan. Met hosting breng je je website onder op onze server, die permanent in verbinding staat met internet zodat jouw website 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar is.
Bij webhosting huur je in feite een stukje ruimte op onze server. Doordat je deze ruimte deelt met andere gebruikers, deel je de kosten en zo houden wij de hostingkosten laag. Met je hostingpakket bieden we je ook meteen voldoende schijfruimte en bandbreedte.

WordPress hosting

We bieden ook een hostingpakket specifiek voor WordPress websites: Managed WordPress hosting. Hiermee kunnen we je ontzorgen door maandelijks website-onderhoud en automatische back-ups.

Hosting

SSL-verbinding

Als je een website hebt, dan ben je verantwoordelijk voor de veiligheid van gegevens die je website verwerkt. Een SSL certificaat is een bestand dat zorgt voor een betere beveiliging van deze gegevens. PCC geeft op alle domeinnamen binnen het Managed WordPress hosting pakket een standaard SSL certificaat af. Je herkent een SSL-verbinding aan de url (https://). SSL is in compliance met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), geeft bezoekers vertrouwen en is van belang voor zoekmachines.

Onderhoud & Beheer

Beheer van je website is belangrijk, ook al zie je het niet direct. Met webbeheer houden we je website in optimale conditie. We voeren updates uit die je website gezond houden en zorgen voor een volledige beveiliging van je website. Daarbij maken we back-ups, waardoor je altijd iets hebt om op terug te vallen.

WordPress Onderhoud & Beveiliging

Wij bieden ook onderhoud en beveiliging speciaal voor WordPress websites aan. Dit omdat er voor WordPress met grote regelmaat nieuwe WordPress versies gelanceerd worden en omdat er veel updates van plugins en thema’s verschijnen. Deze moeten bijgehouden worden anders kunnen er veiligheidslekken ontstaan. Hierdoor kan je website ‘uit de lucht’ gehaald worden, kan er data worden gestolen of kan je zelfs de controle over je eigen WordPress website kwijtraken. Ook zorgen we met Onderhoud & Beveiliging dat je website snel blijft. Belangrijk, ook voor Google. Daarom optimaliseren we pagina’s en afbeeldingen en schonen we codes op.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Stel je vraag hieronder en we nemen vrijblijvend binnen één werkdag contact met je op.

Mail ons

    PCC als verlengstuk van jouw organisatie

    Wij adviseren altijd om onderhoud en beveiliging uit te laten voeren om je website zo te allen tijde veilig en up-to-date te houden. PCC biedt hiervoor verschillende pakketten aan. Wil je hier meer over weten? Neem gerust contact met ons op.

    Liever direct contact? Bel dan:

    We ontvangen je graag bij ons op kantoor in Geldermalsen. Centraal gelegen in het hart van de Betuwe, tussen Culemborg, Tiel, Waardenburg en Beesd in. Goed bereikbaar vanaf de A2 en de A15. Een goede kop koffie staat voor je klaar.