Website laten maken in West Betuwe

U bevindt zich hier: Home / Website laten maken in West Betuwe

Website laten maken in West Betuwe

Voor veel bedrijven is de website één van de belangrijkste middelen om gevonden te worden, of om diensten/producten te verkopen. Een goed werkende, snelle en vooral goed vindbare website is dan van essentieel belang.

Wil jij een nieuwe website laten maken? We maken ‘m op maat naar jouw wensen. Daarbij kunnen we een volledige website op maat bouwen, of gebruik maken van een WordPress site. Dit is het meest gebruikte Content Management System (CMS) ter wereld, waardoor het veel voordeliger is. Bovendien is het systeem zeer zoekmachinevriendelijk opgebouwd.

Wensen en mogelijkheden om jouw website te laten maken

Leg je deze opdracht bij ons neer, dan inventariseren we altijd eerst jouw wensen. Ook zorgen we dat we een goed beeld krijgen van de identiteit van je bedrijf, je logo en huisstijl. Het webdesign dat wij maken sluit hier uiteraard op aan. Heb je nog geen huisstijl, dan doen wij daar een voorstel voor.

Input

We kunnen copy schrijven of redigeren. Wat betreft beeldmateriaal kunnen we ervoor kiezen om bestaande afbeeldingen gebruiken, een voorstel doen op basis van stockfotografie of we kunnen een fotoshoot doen en dus nieuwe foto’s gebruiken. Het uiteindelijke voorstel is een effectief webdesign met online marketing en zoekmachineoptimalisatie als uitgangspunt, waardoor je hoog scoort in Google.

Website laten maken die geschikt is voor smartphones en tablets?

Wanneer je huidige site verouderd is, is deze vaak niet goed op smartphone of tablet te bekijken. Afbeeldingen verkleinen niet (goed), tekst loopt van de pagina af etc. Kortom, je website is niet resposive. Een goede reden om te updaten naar een responsive webdesign. Dit is een website die mee schaalt met de afmetingen van het scherm waarop het bekeken wordt. Hierdoor is je site altijd optimaal van kwaliteit, bezoekers kunnen makkelijk navigeren, hoeven niet horizontaal te scrollen of in en uit te zoomen. Bijkomend voordeel is dat Google een responsive website beloont met betere zoekresultaten.

Klaar is kees?

De site is klaar en gaat live, en dan? Je website moet natuurlijk ook up to date blijven. Daarom zorgen wij er altijd voor dat je eenvoudig zelf nieuws en/of foto’s kunt plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een blog of nieuwspagina. Uiteraard kunnen wij dit ook voor je verzorgen.

Domeinnaam & Hosting

Wanneer je door PCC een website laat ontwerpen bieden wij je altijd bijpassende hosting en domeinnaamregistratie aan. Met hosting breng je je website onder op onze server, die permanent in verbinding staat met internet zodat jouw website 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar is. Bij webhosting huur je in feite een stukje ruimte op onze server. Doordat je deze ruimte deelt met andere gebruikers, deel je de kosten en zo houden wij de hostingkosten laag. Met je hostingpakket bieden we je ook meteen voldoende schijfruimte en bandbreedte.

Onderhoud & Beheer

Beheer van je site is belangrijk, ook al zie je het niet direct. Met webbeheer houden we je website in optimale conditie. We voeren updates uit die je site gezond houden en zorgen voor een volledige beveiliging. Daarbij maken we back-ups, waardoor je altijd iets hebt om op terug te vallen.

PCC

PCC is hét reclamebureau voor marketing, web en design. Daarnaast organiseren we evenementen. We bestaan al sinds 2005 jaar en zitten in Meteren (Geldermalsen). Op 30 minuten rijden van zowel Utrecht als Den Bosch.

Wil je een website laten maken? Of kunnen we iets anders voor je betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

 

Deel dit stuk